Naše usluge

Kako pravilno rašpicom oblikovati nokte da bi dobili ili zadržali pravilan oblik? Treba li kidati kožicu oko noktiju?

Dat ćemo vam odgovore na vaša pitanja.

U manikuri koristimo najkvalitetnije proizvode. To je jedna od tajni zašto lak na noktima stoji duže nego inače, kad napravite manikuru kod "Prinčeže 1".

Jessica sustav prirodne njege noktiju daje nam mogućnost individualnog pristupa rješavanju nepravilnosti i problematike noktiju i kože ruku.

Catherine preparati za zdravlje i njegu prirodnih noktiju i kože neizostavna je nadopuna svakog tretmana Luxury Dadi' Lotion i Dadi'oil, 95% organsko ulje, su luksuzni i prirodni preparati koje također koristimo u svom radu.

Samo najbolje je dovoljno dobro.

Manikura od strane profesionalca koji drži rašpicu

Manikura - zdrav i njegovan prirodan nokat!

Gel tehnika - savršeni nokti svaki dan!

Gel tehnika noktiju - rozi nokti sa srcime na kojima piše love

Raspored današnje žene je prepun obaveza, znamo da ne uspijevate održati uredne i njegovane nokte svaki dan... Gel je rješenje.

Koristimo gelove Catherine Nail Collection, čija visoka kvaliteta omogućuje da vaši nokti izgledaju besprijekorno svaki dan i do 4 tjedna. Pažljivim i stručnim radom, vaši nokti sa gelom postaju zaštićeni, čvršći i otporniji, te se imaju priliku oporavit od različitih vanjskih utjecaja. Bilo da su to vaši zubi ili sve što svaki dan radite.

Gel tehnika nije samo estetski tretman. On služi korekciji nepravilnosti u rastu noktiju, saniranju mehaničkih oštećenja, bilo da se radi o noktima na rukama ili nogama.

Kuća Catherine nudi nam paletu od preko 200 nijansi gelova u boji, tako da vaši nokti mogu postati prava mala slikarska platna.

Ako vam je trajni lak draža opcija, radimo i snjim, ali iskuljučivo estetski.

Poznajemo svrhu i mogućnosti materijala, prepoznajemo problematiku vaših noktiju, tako da ćemo vam uvijek preporučiti opciju najbolju za vas.

Stopala zaslužuju vašu pažnju!

Educirani smo u najnovijim tehnikama i koristimo vrhunske proizvode. Jedan od njih je NK Cosmetics, brazilska pedikura ili tzv. suha pedikura. Ona podrazumijeva kompletan tretman pedikure bez upotrebe vode. Ekskluzivna emulzija prirodnih satsojaka brzo omekšava i hidratizira kožu stopala, te sprječava gljivične i bakterijske infekcije.

Linija proizvoda Footlogix, koja nudi inovativne učinkovite proizvode daje pedikuri novi standard izvrstnosti.

Posvetit ćemo se s jednakom pažnjom i preciznošću ispucaloj koži na petama, kurjem oku ili uraslom noktu, kao i uobičajenoj njezi stopala. Dati savjete o svakodnevnoj, kućnoj njezi, te preporučiti odgovarajuće preparate za kućnu njegu.

Osigurati ćemo vam da vaš hod bude ugodan i lak svaki dan.

Crveno lakirani nokti na nogama iznad posude sa vodom i cvijećem

Pedikura - estetska i medicinska pedikura.

Prinčeža 1

Obrt za estetsku njegu i trgovinu

Vladimira Nazora 9

vl. Dijana bezbradica

+385 91 216 5596

Zaprati nas

Autorska prava © 2020 Prinčeža 1

Dizajn i razvoj -