O nama

Nail art u beauty salonu Prinčeža 1 u Šibeniku

Prve "umjetne" nokte napravila sam sa nekih 10 godina, od papira i zalijepila selotejpom. Bili su crveni naravno. A s 19 sam naučila modelirati prave "umjetne" nokte. Da... Od tada je sve počelo.

Imala sam sreću upoznati divne ljude, majstore koji su mi nesebično prenijeli svoja znanja o njezi noktiju i tehnike rada.

Na samom početku mog rada, 1988., za nadogradnju noktiju koristile su se tipse, a za modeliranje akril. Iako sam koristila tada najkvalitetniji OPI-jev materijal, proces rada bio je dug, budući je akril jako čvrst materijal. Do pravilno i lijepo oblikovanih noktiju trebalo je raditi i tri sata.

S vremenom su se razvili novi materijali i alati. Prije nekih 25 godina prepoznala sam kvalitetu njemačke kuće Catherine. Imala sam sreću učiti njihovu tehniku osobno od osnivačice gđe. Ingeborg Frimmel. Njezina filozofija i pristup njezi noktiju čini me zadovoljnim korisnikom njihovih materijala i predivne palete boja gelova i danas. Njihova kvaliteta i inovativnost su uvijek na najvišoj razini.

Iznimno sam sretna što sam svoje znanje o njezi prirodnih noktiju naučila od gđa. Jessica Vartouhian, osnivačica Jessica Cosmetics. Žene koja je poznata kao prva dama noktiju.

Moje najveće zadovoljstvo je vidjeti sretnu i zadovoljnu klijenticu.

Posebno je zadovoljstvo vidjeti sretnu klijenticu, čiji su jednom grickani nokti, sada pravilni, lijepi i zdravi nokti. Za svaki problem na noktima postoji rješenje.

Tako je počeo put moje suradnice, već 17 godina, Marijane Renje. Od zadovoljne klijentice do izuzetno stručne i vrijedne majstorice u oblikovanju noktiju.

Ime, prinčeža, došlo je iz Rječnika šepurinskog govora, u kojem stoji da je to izraz za njegovanu ženu.

Upravo je to moj cilj, da njegujete svoje ruke i nokte i osjećate se kao prinčeže!

Tim PRINČEŽE 1 je kroz 30 godina iskustva došao do prepoznatljivosti rada, osiguravajući kvalitetu i profesionalnost. Posvećeni smo zdravlju vaših noktiju i lijepom izgledu vaših ruku i stopala.

- Dijana Bezbradica

Prinčeža 1

Obrt za estetsku njegu i trgovinu

Vladimira Nazora 9

vl. Dijana bezbradica

+385 91 216 5596

Zaprati nas

Autorska prava © 2020 Prinčeža 1

Dizajn i razvoj -