Nail Coach
Edukacije

Oduvijek sam imala želju učiniti nešto lijepim, ali i popraviti nešto... Zadovoljna sam kad klijentica zna da su njezini nokti odlično izmodelirani, kad je zadovoljnija izgledom svoje ruke, kad se osječa ženstvenije. Protivim se izrazu "umjetni" nokti. To su vaši nokti, samo pojačani, oporavljeni, oslikani...

Bitno je znati pravilno izmodelirati nokat. Gel kojeg nanosimo mora biti tako raspoređen na noktu da tvori s njim savršenu cjelinu, težina glea ne smije stvarati pritisak na nokat. Površina prirodnog nokta mora biti pažljivo pripremljena. Sve su to imperativi, ako vam je cilj, kao i meni, zadovoljni klijenti zdravih i lijepih noktiju.

Edukacije modeliranja noktiju u gelu često su prekratke i nedostatne. Poznato mi je iz osobnog iskustva da se tek s praktičnim radom krenu rojiti pitanja u glavi. Radite sve ispavno, ali rezultat vas ne zadovoljava.

U svom tridesetogodišnjem radu susrela sam se s različitim vrstama gela, vrlo brzo prepoznajem razlike u kvaliteti i mogućnostima materijala. Lako uočavam nedostatke neke tehnike. Ponekad izostane temeljno znanje o građi i strukturi nokta. Nekad je riječ samo o pravilnom postavljanju šablone, načinu držanja rašpe i rašpanja nokta i gela, a ponekad je problem veći, no svakako rješiv.

Moj cilj je unaprijediti vašu tehniku, kako bi i vaše klijentice bile u potpunosti zadovoljne vašim radom. Naša zajednička misija je zdrav nokat, a povrh toga i savršen omodeliran.

NAIL COACH program uključuje:

  • dolazak u vaš salon

  • provjera materijala kojeg koristite, bez obzira na proizvođača

  • otkrivanje problematike u tehnici nanošenja materijala

  • korekcija problematike

Za više informacija, obratite se na e-mail: .

Prinčeža 1

Obrt za estetsku njegu i trgovinu

Vladimira Nazora 9

vl. Dijana bezbradica

+385 91 216 5596

Zaprati nas

Autorska prava © 2020 Prinčeža 1

Dizajn i razvoj -